Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten
 Bereken route

 

Vracht- en bestelwagenverhuur

 

Bij familiebedrijf Paesen Autoverhuur in Hasselt vinden particuliere en industriële klanten gegarandeerd de (personen-, vracht- of bestel)wagen die zij nodig hebben. Wij verhuren ook monovolumes, minibussen, en zelfs frigowagens. Ons uitgebreide wagenpark is dus uitgerust voor elke transport- of laadopdracht. Reken op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

 

 

Merken

 

Wij hebben acht categorieën personenauto’s, van de merken Renault, Mercedes, Ford, en Citroën. Verder vindt u hier zes bestelwagentypes (Peugeot en Mercedes), en minibussen van Mercedes. Op onze website vindt u onze huurvoorwaarden, en een gedetailleerde prijslijst. Wees gerust: bij Paesen loopt alles altijd op wieltjes. Wist u dat wij daarnaast tweedehandse wagens verkopen? Snel naar onze website voor de buitenkansjes!

 

 

Drie contactpunten

 

Onze gunstig gelegen hoofdzetel bevindt zich in Hasselt, en verder hebben wij rental points in Genk en Lummen. Waar u zich ook in Limburg bevindt, er is altijd wel een Paesen-contactpunt in de buurt. Wij zijn zes dagen in de week bereikbaar. Bel of mail ons, wij helpen u graag verder. Bijvoorbeeld met een vrijblijvende offerte. U bent altijd welkom in onze kantoren.

 

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review